Boglig linje

Den boglige linje består af både dansk og matematik.

Med udgangspunkt i linjerne bliver det praktiske arbejde sat i højsædet, da vi tror på, at læring bedst sker gennem hands-on undervisning.

Derfor vil de boglige fag spille sammen med linjerne og skabe baggrund for det praktiske.

Minimum en tredjedel del af undervisningen er praktisk. Du kommer til at arbejde kreativt og innovativt.

Har du ikke bestået 9. klasses afgangsprøve i dansk og/eller matematik, har du mulighed for at gøre dig klar hos os.
Vi tilbyder nemlig målrettede forløb til dig, der har brug for at fordybe dig yderligere i dansk og/eller matematik for at blive klar til eksamen.

Hvis man mangler at bestå dansk og/eller matematik, har man mulighed for at gå til prøve på Vittrup Fri Fagskole, og dermed blive klar til fremtidens drømme-uddannelse eller job.

Dansk og matematik på 9. klasses niveau i Nordjylland

Dansk som du har brug for

Dansk tager her på skolen udgangspunkt i relevante og praksisnære udfordringer.

Du lærer at bruge det danske sprog i en social, faglig og arbejdsmæssig sammenhæng. Du kommer til at arbejde med tekniske fagbegreber, jobsøgning, CV- og ansøgningsskrivning. Der foruden kommer du ind på informationssøgning, læsning af manualer, sikkerhedsregler og brugsanvisninger.

Dansk og matematik på 9. klasses niveau i Nordjylland

Matematik som du har brug for

Som navnet antyder, beskæftiger faget sig med matematik, der er relevant. Med udgangspunkt i praksisnær undervisning bliver matematikken brugt i værkstederne, i køkkenet eller i haven. Således er matematikundervisningen en kombination af teori og praksis.

Der tages udgangspunkt i hovedelementerne i matematikken, nemlig tal og funktioner, geometri og økonomi. Der er matematik i alt, så kun din nysgerrighed sætter grænser for hvad vi kan regne på.