Game Design

NYHED

Efter sommerferien 2019 tilbyder vi en helt ny linje til dig der gerne vil lære at programmere og designe spil og elsker at arbejde med IT, medier og grafik.
I Game Design arbejder vi med alt det der ligger bagved et computerspil, og som bliver brugt i forskellig grad alt efter om det er Counter Strike eller Pacman det handler om.

Vi arbejder med at designe et spil helt fra bunden, med storyboard, levels, spilteori og forløbsdesign. Vi lærer hvordan man programmerer i C# og laver simple spil i Unity.

Game Design på Vittrup Fri Fagskole

Praktisk arbejde

Game Design arbejder også med en hel række andre emner, der har til formål at skabe det hele billede i forhold til hvor mange forskellige uddannelsesmuligheder der findes inden for feltet.
Derfor beskæftiger vi os med billed- og videoproduktion, sociale medier og hjemmesider, IT og praktisk arbejde og robotter og droner.

Det er os der holder skolens hjemmeside opdateret og os der fikser internettet på skolen hvis der er problemer. Undervisningen er meget praktisk anlagt og rettet mod at afklare den enkelte elev med valg af uddannelse eller job.

Moduler

Game Design linjen er bygget op af fire moduler, der skal skabe en helhed omkring undervisningen og hele forløbet med at eleverne bliver afklaret.

• Fagligt indhold – game design, grafik, programmering, billed- og videoproduktion, IT, hjemmesider, Droner og robotter.
  • Bogligt indhold – dansk, matematik og engelsk bruges i undervisningen.
  • Parat til uddannelse eller job – ”virkeligheden” drages ind i undervisningen i form af praktikker, virksomhedsbesøg, gæstelærere og tværgående projekter.
  • Livsstil – arbejder med sundhed og livsstil som game designer.

Hvis du drømmer om en fremtidig ungdomsuddannelse med fokus på IT og spiludvikling er denne linje lige noget for dig.

Game Design på Vittrup Fri Fagskole