Skoleåret 2018/19

Lige nu har vi stadig ledige pladser på skolen. VI har løbende optag, så tøv ej med at komme på besøg eller tage en snak med forstanderen.

Vi har plads til 40 elever, og kan tilbyde en varieret og spændende hverdag, der bærer præg af en praktisk tilgang til undervisningen.

Du får dit eget værelse, og vil indgå i hverdagen på skolen sammen med de øvrige elever.

Du kan vælge imellem fem forskellige linjer:

Hverdagene på skolen er bygget op så der både er tid til fordybelse i linjerne, at komme i praktik, at læse op på dansk og/eller matematik og selvfølgelig også til fritidsinteresser.

Kunne du tænke dig at blive elev hos os, er der mulighed for at starte fra dag til dag. Du skal blot bruge indmeldelseblanketten ved at følge dette link: Indmeldelsesblanket

Har du spørgsmål til det nye skoleår, sidder forstander Casper Nellemann klar til at hjælpe dig.

Kalender for skoleåret 2018/19

Skema for skoleåret 2018/19