Gokart

Gokart er en del af linjen Håndværk og Erhverv. Gokart er for dig, der godt kan lide fart og spænding, men samtidig også kan lide at fordybe dig i mekanik og gerne vil lære, hvordan en motor fungerer. Tre gange ugentligt kører et hold elever til Hjørring Gokartcenter, hvor vi står for vedligeholdelse af deres gokarts. Når alle gokarts er repareret er der også tid til at køre race, og øve sin køreteknik.

Linjen er således en kombination af at kunne blive mekaniker og at køre gokart.

Mekaniker
Som elev på linjen vil du få et stort ansvar og rig mulighed for at udvikle dig som mekaniker.

Der vil være mulighed for at bygge en gokart fra bunden samtidig med, at du lærer at finde fejl og udbedre dem på centrets gokarts.

Racerkører
En del af forløbet vil indeholde undervisning i at køre.
De fleste, som har kørt gokart, ved, at det kræver stor teknik og styrke at køre en gokart.

At finde ideallinjen i et sving er ikke noget, man bare gør.
Ud over køreteknik og kørelektioner vil der også være udflugter til andre baner, stævner og mesterskaber.

En solid trædesten til din videre uddannelse
Samtidig med at du dyrker din interesse og får olie på fingrene, kan du tage en afgangsprøve i dansk og/eller matematik, hvilket vil være adgangsgivende til en mekanikeruddannelse.