Skolegang

På Vittrup Fri Fagskole, får du et år i flotte omgivelser mellem Børglum Kloster og Vesterhavet.
Skolen er beliggende i et område præget af landbrug, og åbne vidder. Her er højt til loftet, og plads til udfoldelse.
Vittrup Fri Fagskole indgår i et tæt samarbejde med lokalsamfundet, som du på skolen også vil blive en stor del af.

Skema

Skemaet på Vittrup Fri Fagskole er meget individuelt fra elev til elev. Elever har forskellige behov, og derfor er skemaerne også lavet specielt for den enkelte elev.

Et standardskema ser ud som vist her, hvor der hver dag er linje. De elever der skal have dansk og/eller matematik bliver taget ud af linjerne i timerne med dansk og matematik. Når elever skal i praktik bliver de taget ud af linjen en halv eller hel dag, alt efter hvad der bliver aftalt med praktikstedet.

I valgfag bliver eleverne delt på tværs af linjerne alt efter hvilke valgfag de har valgt.

Dagen starter kl. 8:00 hvor der er morgenmad. Kl. 12:00 er der frokost. Fra 13:00 til 13:30 er der hver dag mentortid, hvor mentor og elev har mulighed for at snakke om det der er behov for. Der bliver i denne tid lavet handleplaner og målsætninger, som løbende bliver evalueret og fulgt op på.

Hver onsdag er der fællestime fra 13:30 til 14:30 som er en fælles time for alle elever på skolen, som for eksempel kan være elevråd, virksomhedsbesøg eller foredrag.

Kl. 18:00 er der aftensmad og kl. 21:00 er der aftenskaffe. Aftensmad og aftenskaffe er frivilligt, og man har her mulighed for at tage til byen og spise, eller lave noget andet hvis man har lyst. Aftensmaden lukker kl. 18:30.

Fra kl. 19:00 er der aftenaktivitet og kl. 23:00 skal alle være på eget værelse.