Skolegang

På Vittrup Fri Fagskole, får du et år i flotte omgivelser mellem Børglum Kloster og Vesterhavet.
Skolen er beliggende i et område præget af landbrug, og åbne vidder. Her er højt til loftet, og plads til udfoldelse.
Vittrup Fri Fagskole indgår i et tæt samarbejde med lokalsamfundet, som du på skolen også vil blive en stor del af.

Skema

Skemaet på Vittrup Fri Fagskole er meget individuelt fra elev til elev. Elever har forskellige behov, og derfor er skemaerne også lavet specielt for den enkelte elev.

Et standardskema ser ud som vist her, hvor der hver mandag, onsdag og torsdag er linje.
Tirsdag og fredag er der valglinjer eller dansk og matematik. Man kan således vælge dansk og/eller matematik både som eksamensfag eller blot for at holde det ved lige. Hvis man ikke skal have dansk eller matematik, vælger man en valglinje de pågældende dage.

Når elever skal i praktik bliver de taget ud af skemaet en halv eller hel dag, alt efter hvad der bliver aftalt med praktikstedet.

Dagen starter kl. 7:45 hvor der er morgenmad indtil kl. 8:15.
Fra 8:15 til 8:45 er der hver morgen værelses- og gangrengøring, hvor der på hver gang er en ganglærer tilknyttet. Kl. 8:45 er der morgensamling i spisesalen. Kl. 12:00 er der frokost.
Hver onsdag er der fællestime fra 13:00 til 14:30 som er en fælles time for alle elever på skolen, som for eksempel kan være elevråd, virksomhedsbesøg eller foredrag.

Fra 15:00 til 15:30 er der hver dag kontaktlærertid, hvor kontaktlærer og elev har mulighed for at snakke. Der bliver i denne tid lavet handleplaner og målsætninger, som løbende bliver evalueret og fulgt op på.

Kl. 15:30 er der eftermiddagskaffe, kl. 18:00 er der aftensmad og kl. 21:00 er der aftenskaffe. Disse måltider er alle frivillige, og man har her mulighed for at tage til byen og spise, eller lave noget andet hvis man har lyst. Aftensmaden lukker kl. 18:30.

Fra 16 til 17:30 og fra 19:30 til 21 er der hver dag fritidslinje, som er forskellige frivillige tilbud som man kan deltage i. Det kan f.eks. være fitness, svømning, værksted, motion, konkurrencer mv.

Fra kl. 19:00 er der aftenaktivitet og kl. 23:00 skal alle være på eget værelse.