Skolegang

På Vittrup Fri Fagskole, får du et år i flotte omgivelser mellem Børglum Kloster og Vesterhavet.
Skolen er beliggende i et område præget af landbrug, og åbne vidder. Her er højt til loftet, og plads til udfoldelse.
Vittrup Fri Fagskole indgår i et tæt samarbejde med lokalsamfundet, som du på skolen også vil blive en stor del af.

Skema

Skemaet på Vittrup Fri Fagskole er meget individuelt fra elev til elev. Elever har forskellige behov, og derfor er skemaerne også lavet specielt for den enkelte elev.

Et standardskema ser ud som vist her, hvor der hver mandag, onsdag og fredag er linje.
Tirsdag og torsdag er der valglinjer eller dansk og matematik. Man kan således vælge dansk og/eller matematik både som eksamensfag eller blot for at holde det ved lige. Hvis man ikke skal have dansk eller matematik, vælger man en valglinje de pågældende dage. Her kan man vælge imellem køkken, kreativ håndværk, idræt, e-sport og musik/sprog.

Når elever skal i praktik bliver de taget ud af skemaet en halv eller hel dag, alt efter hvad der bliver aftalt med praktikstedet.

Dagen starter kl. 8:00 hvor der er morgenmad. Kl. 12:00 er der frokost. Fra 13:00 til 13:30 er der hver dag kontaktlærertid, hvor kontaktlærer og elev har mulighed for at snakke. Der bliver i denne tid lavet handleplaner og målsætninger, som løbende bliver evalueret og fulgt op på.

Hver onsdag er der fællestime fra 13:30 til 14:30 som er en fælles time for alle elever på skolen, som for eksempel kan være elevråd, virksomhedsbesøg eller foredrag. Onsdag er der også værelsesrengøring.

Kl. 15:30 er der eftermiddagskaffe, kl. 18:00 er der aftensmad og kl. 21:00 er der aftenskaffe. Disse måltider er alle frivillige, og man har her mulighed for at tage til byen og spise, eller lave noget andet hvis man har lyst. Aftensmaden lukker kl. 18:30.

Fra kl. 19:00 er der aftenaktivitet og kl. 23:00 skal alle være på eget værelse.