Boksning
Fantastisk for både krop og sjæl.

Vittrup Fri Fagskole tilbyder nu boksning både til dem der gerne vil i god form og bokse for sjov og for dem der gerne vil være mere seriøse med sporten.

Pandrup Bokseklub
Boksning styrker kondition, samvær og koncentrationsevne
Pandrup Bokseklub

Vi har lavet en aftale med Pandrup Bokseklub som er en af danmarks førende bokseklubber. Aftalen består i at boksningen kommer til at foregå i Pandrup Bokseklub med deres trænere.
Her er der mulighed for eftermiddagstræning to gange om ugen for dem der gerne vil bokse for sjov og bruge boksning til at komme i form.

Boksning i hverdagen

Vittrup Fri Fagskole støtter elever der ønsker at gøre boksning til en del af deres hverdag både med transport og kontingent. Boksning er en kampsport, hvor der udover de fysiske krav også er krav til fremmøde og krav om respekt og ydmyghed.

Derfor kan sporten være med til at lære elever om stabilitet og fremmøde, og give elever en tiltrængt pause fra skolegangen.

Sammen med nogle af de bedste trænere og gode forhold i Pandrup Bokseklub, tilbyder vi at elever kan gøre boksning til en del af hverdagen på Vittrup Fri Fagskole.

Boksning på Vittrup Fri Fagskole

Lyder boksning spændende?