praktiknetværk

Praktiknetværk

Vittrup Fri Fagskole samarbejder med det lokale erhvervsliv samt lokale erhvervsskoler, herunder EUC Nord, Tech College, Nordjyllands Landbrugsskole, SOSU Nord, Fårup Sommerland, Skallerup Klit, større entreprenør- og byggevirksomheder, fødevarevirksomheder og restauranter mv.

Mange lokale virksomheder har allerede tilkendegivet en stor interesse i at tilknytte praktikanter fra Vittrup Fri Fagskole. Sammen vil vi finde frem til den virksomhed, der passer til den enkelte elevs interesser og behov. Om det er ved en lokal tømrer eller om det er i en restaurant i nærheden, er der mange muligheder for at styrke det praktiske arbejde, og få hænderne i materialet.

Praktiknetværket skal gøre undervisningen virkelighedsnær og sikre at du lærer at bruge de lærte ting, i den virkelige verden. Samtidig har du mulighed for at afprøve forskellige jobs for at finde frem til hvad du gerne vil lave efter opholdet på Vittrup Fri Fagskole. En praktikperiode bestemmes individuelt i forhold til eleven og praktikstedet, og kan være alt fra en formiddag om ugen til flere dage om ugen.

Nedenfor ses et udsnit af de forskellige virksomheder som vi arbejder sammen med:

Slagter Dyrby
Vittrup Tømrer og Snedker