Praktiknetværk

Vittrup Fri Fagskole samarbejder med det lokale erhvervsliv samt lokale erhvervsskoler, herunder EUC Nord, Tech College, Nordjyllands Landbrugsskole, SOSU Nord, Fårup Sommerland, Skallerup Klit, større entreprenør- og byggevirksomheder, fødevarevirksomheder og restauranter mv.

Mange lokale virksomhede har haft praktikanter. Sammen vil vi finde frem til den virksomhed, der passer til den enkelte elevs interesser og behov. Om det er ved en lokal tømrer eller om det er i en restaurant i nærheden, er der mange muligheder for at styrke det praktiske arbejde, og få hænderne i materialet.

Praktiknetværket skal gøre undervisningen virkelighedsnær og sikre at eleven lærer at bruge de lærte ting, i den virkelige verden. Samtidig har eleven mulighed for at afprøve forskellige jobs for at finde frem til hvad han eller hun gerne vil lave efter opholdet på Vittrup Fri Fagskole. En praktikperiode bestemmes individuelt i forhold til eleven og praktikstedet, og kan være alt fra en formiddag om ugen til flere dage om ugen.

Nedenfor ses et udsnit af de forskellige virksomheder som vi arbejder sammen med:

Slagter Dyrby
Vittrup Tømrer og Snedker
Vittrup Tømrer og Snedker

Beslagssmed Jesper Krogsgaard 

Vestergård i Vrensted v. Rasmus Jensen

Vestergaard Ventilation
Vendia Fitness
Centrum Auto

Brønderslev Golfklub

Vittrup Gl. Mejeri
Skallerup Klit
Skallerup Klit
Klitgaard Camping og Hytteby
Føtex
Føtex
Føtex

Landmand Bjarne Terkelsen

Løkken Ungdomsklub

Bagterp VVS og Idécenter
Ingolf Larsen Ledet
Ingolf Larsen Ledet

Bager Kodal / Kystbageren

Ingolf Larsen Ledet
Ingolf Larsen Ledet