Fritid

Når skoledagen er slut har eleverne masser af muligheder både på og uden for skolen.

Hver aften er der arrangeret fritidsaktiviteter, der er mulighed for fritidsjob og der er masser af aktiviteter på skolen.

En skoledag slutter mandag, tirsdag og torsdag kl. 15:30.
Onsdag og fredag slutter skoledagen kl. 14:30.

Aftenaktiviteter

Alle hverdagsaftener fra kl. 19:00 til 21:00 er der en aftenaktivitet, som man har mulighed for at deltage i. Man melder sig til aktiviteten på dagen, og har derfor stor mulighed for at planlægge den dag man har lyst til.

Mandag    Badminton i hallen
Tirsdag      Skydning i Løkken Skydeklub
Onsdag     Fitness i Vrå Idrætscenter
Torsdag     Brætspilsaften

Fritidsjob

På skolen udbydes der fritidsjob som eleverne kan søge. Det foregår på den måde at der bliver opslået en række stillinger, som f.eks. kan være rengøring, gulvvask, græs-slåning, opvask blandt meget andet.

Her søger eleven stillingen ved at skrive en ansøgning og lave et CV. Herefter bliver der indkaldt til jobsamtaler blandt de ansøgende. Stillingen bliver så besat af den bedste kandidat.

Dette er en god måde at lære eleverne at søge job, skrive en ansøgning og gå til en jobsamtale.

Et job giver 250 kr. om ugen, som udbetales hver mandag, hvis eleven har gjort sit job.

Muligheder på skolen

Der er rige muligheder for at være aktiv i fritiden. Vi har masser af udenomsplads til idrætsaktiviteter, hygge og afslapning. Mange vil benytte vores værksteder, mens andre vil gå i stalden eller i ridehallen.

Indenfor er der rige muligheder for at hygge i vores lounge, fællesarealer og hyggekroge. Alle får indflydelse på, hvordan vi skal indrette os og hvilke aktiviteter, der skal være plads til når vi har tid for os selv.

Tilbud i fritiden:

• Pool
  • Bordfodbold
  • Bordtennis
  • Idrætshal
  • Fitnesscenter med styrkerum og cardio-rum
  • Ridehal og stald
  • Fjernsyn