Care

Har du et stort hjerte og varme hænder?
Og drømmer du om at arbejde med mennesker?

Så er Care linjen det helt rigtige valg for dig.

Vi beskæftiger os med det hele menneske, fra vugge til grav.
Vi sætter fokus på den professionelles rolle i relation til den enkelte brugergruppe.

Carelinjen er delt op i praktisk og teoretisk arbejde kombineret med praktik
Dig i fokus

På Care linjen lægger vi stor vægt på, at undervisningen foregår på små hold, hvor der er rig mulighed for at debattere undervisningens forskellige emner. 

Vi beskæftiger os med både det sundhedsfaglige og pædagogiske område og stifter bekendtskab med forskellige metoder, værktøjer og arbejdsgange.

Praksisnær undervisning

Nogle dage arbejdes der med teori og metoder ud fra mere kreative og skabende vinkler. Der vil være fokus på forskellige aktiviteter indenfor et væld af områder, som spænder fra kreativt værksted, bevægelse og musik til træ og dyr.

Andre dage vil vi være på besøg ved forskellige institutioner og virksomheder, eller vi vil selv være værter for forskellige arrangementer med fokus på forskellige brugergrupper.

Praktik

En fast del af at være elev på Care linjen er at være i praktik inden for de forskellige områder, hvor der arbejdes med mennesker – alt efter hvad du har interesse for.
Vi har nogle rigtig gode samarbejdspartnere, og praktikken giver dig gode muligheder for at afprøve forskellige erhverv. Dermed får du et solidt grundlag for at kunne træffe det rigtige valg af ungdomsuddannelse.

Lyder det spændende?