Indkaldelse til generalforsamling

mar 24, 2020

15. april 2020

Kære alle

På grund af Coronakrisen og de særlige forhold, der p.t. gælder for større forsamlinger, er vi desværre nødt til at afvikle generalforsamlingen på en alternativ måde i år.

Samtidig udsættes generalforsamlingen til tirsdag den 5. maj 2020 kl. 1900 – i stedet for som annonceret den 20. april 2020. Se den nye dagsorden her: DAGSORDEN

Generalforsamlingen vil blive afviklet via Facebook – og af hensyn til praktikken omkring afviklingen, stemmeafgivelser m.v. vil det alene være muligt at deltage, hvis man inden generalforsamlingen er medlem af Vittrup Fri Fagskole.

Vi beklager meget denne lidt kringlede løsning, men i disse tider følger vi selvfølgelig de udmeldte retningslinjer for afvikling af større arrangementer, ligesom vi samtidig som skole har en forpligtigelse til at afvikle generalforsamlingen rettidig, for at sikre en fortsat godkendelse af skolen.

Hvis du ønsker at tegne medlemskab, så er du meget velkommen til at kontakte skolen, så skal vi sørge for, at du får mulighed for at betale

Med venlig hilsen
Bestyrelsen 

24. marts 2020

Kære alle

Der  indkaldes til generalforsamling mandag den 20. april 2020 kl. 1900 på Vittrup Fri Fagskole. 

Forstander Casper Nellemann vil på mødet give en status for skolen, ligesom skolen er vært ved en kop kaffe/te og kage hertil. 

Der vil være muligt at indbetale medlemskontingent for 2020 til generalforsamlingen. 

Vi følger situationen nøje i Danmark ift. Corona, og vil selvfølgelig udsætte generalforsamlingen, hvis myndighederne fortsat fraråder større forsamlinger. 

På forhåbentlig gensyn den 20. april 2020.

Dagsorden finder du her: DAGSORDEN 

 

Med venlig hilsen

Bestyrelsen