Opdatering på Covid-19

mar 24, 2020

Vittrup den 24.03.2020

Nyt fra Vittrup igen.

Ja, I har nok alle hørt at perioden hvor vi har lukket, er forlænget igen.

Det er meget alvorligt og der er ikke andet at gøre end at agere efter de retningslinjer regeringen stikker ud.

Her er meget stille på skolen, men der bliver arbejdet i kulisserne og hjemme i stuerne.

Jeg håber I har det godt, og udnytter tiden til at være mere sammen og fordybe jer i noget spændende.

Eleverne arbejder lige nu hjemme med så praksisnære og tværfaglige projekter som det kan lade sig gøre i denne situation. Projekter som inddrager både dansk, matematik og de forskellige linjer og projekter som vi kan få stor glæde af, når vi kommer tilbage på skolen. De skal nemlig arbejde med en god idé til skolen, som kan være et projekt i et fællesareal, et event, en forbedring af hjemmesiden mv. Idéen skal beskrives og der skal laves budget og udregninger. Det glæder vi os til at se når vi alle samles på skolen igen 🙂

Ligeledes arbejder vi på en video rundvisning på skolen, som vi kan sende til mulige elever og interesserede.

Vi har stadig den store “ja-hat” på og jeg tror på vi kan få en god forsommer og skoleafslutning.

Casper Nellemann

Vittrup den 12.03.2020

Vittrup Fri Fagskole sender, på opfordring af statsministeren, alle elever hjem til den 30/3.

Vi vil orientere elever og forældre, hvis der skulle ske ændringer.

Alle elever forventes at komme retur søndag den 29/3 efter kl 19.00, hvis ikke andet aftales.

Det vil være muligt at komme i kontakt med skolen på følgende måder:

Vagttelefon: 40 20 26 59

Forstander frem til kl 15:00 Tlf: 40 20 59 49

Email: forstander@vittrupskolen.dk

Vi håber alle vil respektere og passe på hinanden i denne usikre tid, og at vi hurtigt kan komme tilbage til normal hverdag igen.

De bedste hilsner

Casper Nellemann