Succeshistorie fra vores tidligere elev Loke

feb 19, 2021

Vi har snakket med Loke, som i skoleåret 2019/20 var elev hos os. Her gik han på linjen Gastronomi og Event. Han er sidenhen flyttet i egen lejlighed og startet på EUX i Hjørring. Loke fortæller at han var glad for opholdet på Vittrup Fri Fagskole, som hjalp ham med at blive klar til uddannelse og til at flytte hjemmefra.

Loke er glad for at være flyttet hjemmefra og fortæller at han har fået en masse øvelse og færdigheder med fra Vittrup som har gjort at han i dag klarer sig selv. 

Loke drømmer om at komme til at arbejde i en tøjbutik og på et tidspunkt at åbne sin egen tøjbutik. Derfor har han valgt at tage en EUX, hvor der er en god blanding af skole og praktikperioder. Loke fortæller at han har fået meget ud af opholdet på Vittrup. Han er blevet mere moden og er blevet afklaret med hvad han gerne vil. 

Loke kunne godt lide at gå på Vittrup Fri Fagskole fordi det er en forholdsvis lille skole, hvor man bliver mere tæt med hinanden – både med eleverne og med de ansatte. Loke fortæller at han altid følte sig velkommen og hørt, og at han godt kunne lide det venskabelige forhold han havde med de ansatte på skolen. Derudover kunne Loke godt lide at der var struktur på hverdagene og at han vidste hvad han skulle hver dag. Han har på skolen fået mange gode venner, som han i dag stadig har kontakt med.