Nyheder i det nye år

jun 17, 2019

Kære kommuner, rådgivere, vejledere, forældre og elever

Vittrup Fri Fagskole har eksisteret i halvandet år, og har haft 40 elever fra 9 forskellige kommuner i landet.

I indeværende skoleår har vi indtil nu haft 14 elever som er stoppet, hvoraf 10 umiddelbart efter er startet i job eller uddannelse. Det er en succes på ca. 72% og det er vi stolte af.

Vi står aldrig stille og efter sommerferien starter vi ikke mindre end 6 nye tiltag:

Game Design linje:
Et begynderkursus i at kode og designe computerspil.

Vi starter TOG linje:
Turisme, Oplevelser og Gastronomi.

Daglig træning i boksning:
Et samarbejde med Pandrup bokseklub, med mulighed for seriøs boksetræning.

Vi har indrettet to fitnesslokaler:
Eleverne kan i fritiden træne. Der vil være mulighed for at få uddannet instruktion og et træningsprogram.

Vi opstarter Bo-praktik:
Prøv i 14 dage at flytte ind i en lejlighed og styr selv økonomi, indkøb etc. (almindelig daglig levevis).

Åbent flere dage:
Efter sommerferien har vi kun lukket i juleferien (20/12-19 til 5/1-20) og altså dermed nu åbent i alle øvrige ferier og helligdage.

Vi fortsætter naturligvis med vores nuværende linjer:

Gokart

Håndværk og Erhverv

Care

Hvis du har spørgsmål til vores tilbud, er du meget velkommen til at kontakte os.